Відомий почаївчанин допомагає рідному місту боротися з COVID-19 (фото)

2020.05.05_pochayiv_peredacha

Колишній секретар Почаївської міської ради, а нині Керуючий Закарпатською єпархією єпископ Варсонофій не залишає своїх земляків у біді навіть, живучи далеко від малої батьківщини. Почаїв – одне з міст Тернопільщини, по якому коронавірсна інфекція вдарила найсильніше. За допомогою зверталися навіть у Міністерство охорони здоров’я. Проте, очікуваної підтримки у повному обсязі не отримали.

Тож виходець з Почаєва вирішив підтримати медиків та передав засоби захисту головному лікареві Почаївської РКЛ Богдану Кучеру.

- З благословення Блаженнійшого митрополита Київського і всієї України Епіфанія, Предстоятеля Православної Церкви України, Керуючий Закарпатською єпархією єпископ Варсонофій з архієпископом Тернопільським і Кременецьким Нестором передали Почаївській РКЛ 1500 шт. антисептиків для рук, які були виготовлені в Видубицькому монастирі церковними волонтерами з Соціального відділу Київської митрополії, за рецептурою Всесвітньої організації охорони здоров'я, для потреб лікарів, які лікують пацієнтів, хворих на коронавірус Covid-19, – повідомляють у прес-службі Закарпатської єпархії ПЦУ.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«285362,285364»]

Фото прес-служби Закарпатської єпархії ПЦУ

Вибір читачів за тиждень

Відео