Тернополянка просить відгукнутися свідків жорстокого вбивства тварини (фото)

собака вбита

Тернополяни знову шоковані жорстокістю щодо безпритульних собак. Одну з таких тварин застрелили із мисливської рушниці у вихідні на розі вулиць Спортивна та Злуки поблизу дитячого садка №31 (неподалік піцерії Сорренто).

Про це у спільноті «Тернопіль оперативний» у Фейсбук повідомила ‎Liudmyla Sha.

Дівчина звертається до своїх знайомих, громадськості та журналістів і закликає надати цій жахливій історії розголосу.

«Невідомий двічі стріляв в безпритульних тварин з мисливської рушниці, вбивши місцеву собаку. Бідолашна тваринка, стікаючи кров'ю, пробігла ще близько 200 метрів з вогнепальною раною, добігла до пропускного пункту гаражного кооперативу, де на звуки пострілів і шуму вибіг сторож, і померла. Сторож відразу викликав поліцію. Дослідивши територію, працівники поліції знайшли неподалік гільзу, склали протокол...» – пише Людмила.

Також тернополянка розповідає, що шокований ситуацією сторож не запитав прізвища поліцейських, що прибули на місце. Відтак, просить відгукнутися свідків. Адже, хто знає, чого можна очікувати від людини, яка розгулює містом зі зброєю, стріляє в собак. Ймовірно, така особа може загрожувати не лише тваринам.

«Також просимо відгукнутись людей, котрі можливо стали свідками цього випадку чи хоча б щось чули: мешканців прилеглих будинків, перехожих чи проїжджаючих неподалік водіїв. Година була непізня, а дорогою, що веде на гаражі, в цей час у вихідні дні проїжджає немало машин. Людину з рушницею в руках чи кейсом для рушниці важко не помітити, а на звук пострілу оглянутись тим більше! Лише масове поширення і розголос може сприяти розслідуванню цієї справи і пошуку вбивці, інакше під загрозою всі ми! Благаю допоможіть поширити цей крик душі!» 

Фото Liudmyla Sha

Вибір читачів за тиждень

Відео