Тернопільські спортсмени не поїдуть на літній чемпіонат світу

630_360_1591593951-529

Попри спад коронавірусу літній чемпіонат світу з біатлону, який мав відбутися 19-23 серпня у німецькому Рупольдингу, скасували. Як результат, троє тернопільських спортсменів втратили кваліфікаційні заявки.

Йдеться про Дмитра Підручного, Олену Підгрушну та Настю Меркушину, які вже готувалися до змагання.

Виконавчий комітет Міжнародного союзу біатлоністів заявив:

- Наразі немає сенсу переносити змагання, оскільки ситуація з коронавірусом нестабільна. І для нас, організаторів, і для спортсменів простіше скасувати чемпіонат.

Нагадаю, Дмитро Підручний лише зараз отримав заслужену нагородуОлена Підгрушна розповіла, що не виживе на зарплату тренера. Тернопільські біатлоністи поїдуть на 10 етапів Кубка світу 2020/2021 та чемпіонат світу. Відома волейболістка проміняла тернопільський клуб на російську команду. Чемпіон світу та Європи закликає вступати до тернопільського вишу. Тернопільська «Нива» вийшла у першу лігу. Тернопільські спортсмени-кандидати на Олімпійські ігри отримають виплати від НОК у розмірі 18,7 млн грн. Тернопільські спортсмени розповіли про нову трасу в Буковелі. Тернопільську спортсменку можна купити на аукціоні. Тернопільських спортсменів перевірятимуть на допінг. Дмитро Підручний у новому для себе виді спорту став п'ятим. До Тернополя повертаються матчі Прем’єр-Ліги. Тернопіль готують до турніру з пляжного волейболу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео