Юля Вітюк

У селі Чистилів теж відремонтують дорогу (фото, відео)

Відсутність дороги та транспортного сполучення  — питання, яке турбує людей з багатьох громад Тернопільщини. Жителі села Чистилів Білецької громади зіткнулися із проблемою доїзду до обласного центру. Адже через поганий стан дороги, перевізники відмовляються сюди їхати і людям доводиться йти в кінець села, щоб сісти на автобус. Однак цього року оновлення дороги таки розпочнуть.

— Тернопільська обласна рада ставить перед собою одне з завдань — по-господарськи підходити до вирішення таких питань як будівництво, ремонт доріг, а найголовніше — допомогти новоствореним громадам, щоб до кожного населеного пункту була якісна дорога, — розповідає Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради.

Капітальний ремонт дороги Плотича-Чистилів-Біла не проводили більше 30 років, тому не дивно, що з кожним роком ситуація загострюється.

IMG_2702
IMG_2702

Оскільки я корінний житель села Чистилів, то я пам’ятаю, що її останній раз ремонтували в 89 році, це вже більше тридцяти років. Це жахливий стан дороги, погане сполучення автобусів, які довгий час сюди не ходили, говорить Володимир Вермінський, депутат Тернопільської обласної ради.

IMG_2703
IMG_2703

– Якщо відремонтувати цей кусок села, то це набагато покращить для людей транспортний зв’язок із містом Тернопіль та з іншими населеними пунктами, наголошує Володимир Мисик, депутат Тернопільської обласної ради.

Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео