Новини

В Підгаєцькій музичній школі капітально відремонтували частину класів (фото, відео)

Після реформи децентралізації, деяким музичним школам довелось зачинити двері. Підгаєцька громада змогла зберегти заклад, але в класах не проводили капітальний ремонт близько 40 років.

Тернопільські абітурієнти можуть не хвилюватись за помилки у заповненні форми на ЗНО

Ті тернополяни, які реєструються на ЗНО-2022, не повинні відкладати подію у довгий ящик. У разі помилки у заповненні форми, можна до моменту відправлення створювати нові реєстраційні картки безліч разів.

Великий асортимент квітів та вазонів: мережа квітів «FLORIYA» відкрила у Бережанах магазин (фоторепортаж)

У неділю, 6 лютого, у новозбудованому торгово-готельному комплексі «Бережани», що на вулиці Тернопільська,10, відкрили магазин квітів «FLORIYA». Для бережанців представлений широкий вибір живих квітів та вазонів, декору, смаколиків, м‘яких іграшок тощо.

Фото: Анна Кравець

Тернополяни можуть отримати другий квиток в Польщу та Німеччину безкоштовно

Тернополяни, які купують квитки на лоукост, можуть перевірити акційні напрямки. Другий квиток у деякі міста Польщі та Німеччини можна отримати безкоштовно. Так розпочалась акція від Ryanair 1+1 безкоштовно.

Скоро тернополяни не зможуть купувати антибіотики без електронних рецептів

З квітня 2022 року усі зареєстровані в Україні антибіотики відпускатимуть в аптеках лише за наявності у пацієнта електронного рецепта. Це допоможе контролювати нецільове використання препаратів, зокрема на Тернопільщині.

Про це говорять

Вибір читачів за тиждень

Відео

Важлива тема

Цікаво