Тернопіль готують до турніру з пляжного волейболу

106121253_2540822059581645_641690752442912861_o

Менш, ніж за два тижні у Тернополі проведуть турнір з пляжного волейболу. Захід планували ще на минулий місяць, проте через певні обставини дійство перенесли.

- Змагання перенесли через несприятливі погодні умови, - розповіли «Терену» представники Тернопільського міського центру фізичного здоров'я населення. - Змагання проводиться згідно з календарним планом спортивних заходів та на численні прохання містян про відновлення подій. Ми користуємося рекомендаціями щодо проведення спортивних заходів відповідно до постанови Кабінету міністрів та рішень місцевого штабу. Турнір підпадає під категорію дозволених спортивних заходів до 50 осіб без глядачів. Одночасно на майданчику перебуватиме 4 людини, поза межами - суддівська колегія. Перед заходом буде проведено температурний скринінг, учасників забезпечать дезінфікуючи засобами. В масках будуть організатори. Скасовується привітання команд рукостисканням. Змагання проводитимуться на відкритому повітрі на двох майданчиках одночасно з попередньо оголошеним календарем ігор. 

Нагадаю, Дмитро Підручний лише зараз отримав заслужену нагородуОлена Підгрушна розповіла, що не виживе на зарплату тренера. Тернопільські біатлоністи поїдуть на 10 етапів Кубка світу 2020/2021 та чемпіонат світу. Відома волейболістка проміняла тернопільський клуб на російську команду. Чемпіон світу та Європи закликає вступати до тернопільського вишу. Тернопільська «Нива» вийшла у першу лігу. Тернопільські спортсмени-кандидати на Олімпійські ігри отримають виплати від НОК у розмірі 18,7 млн грн. Тернопільські спортсмени розповіли про нову трасу в Буковелі. Тернопільську спортсменку можна купити на аукціоні. Тернопільських спортсменів перевірятимуть на допінг. Дмитро Підручний у новому для себе виді спорту став п'ятим. До Тернополя повертаються матчі Прем’єр-Ліги.

Фото Тернопільського міського центру фізичного здоров'я населення

Вибір читачів за тиждень

Відео