Новини

Головний поліцейський Сергій Осадця: «Тернопіль був і залишається найбезпечнішим містом в Україні» (фото)

У Тернополі поменшало викрадень авто, фактів нанесення тяжких ушкоджень і навіть грабунків. Проте серйозною проблемою залишаються злочини, пов’язані із наркотиками, а також правоохоронцям не вдається поліпшити статистику ДТП.

Погода у Тернополі 5 лютого

До самого вечора 5 лютого у Тернополі буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Удень, можливо, пройде дрібний дощ зі снігом, але він закінчиться ще до приходу вечора

Нове медичне обладнання, теплопостачання та додатковий вхід: у Тернополі оновили педіатричне відділення (фото)

3 лютого у Тернополі відбулось відкриття оновленого Педіатричного відділення №6 КНП «Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня», що знаходиться на вул. Морозенка, 7. 

Без обговорення і суперечок: у Тернополі менш як за 2 години встигли ухвалити 200 питань (фото)

Звернення до керівництва держави щодо фінансування сфери охорони здоров’я ухвалили тернопільські депутати. Виявилося, лише Тернополю на підвищені зарплати медичного персоналу бракує майже 172 мільйона гривень.

Тернопільські педагоги можуть побити рекорд у виконанні цифрових вправ

Всеукраїнський онлайн-флешмоб «Разом для найкращого Інтернету!» проводитиметься до Дня безпечного інтернету в межах співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України 8 лютого 2022 року з 14:00 до 15:00.

Зареєстрували законопроєкт про здешевлення продуктів, який ініціював Іван Чайківський

На реєстрацію до Верховної Ради подано проєкт змін до Податкового кодексу України щодо здешевлення вартості продуктів харчування та збереження конкурентоспроможності вітчизняного виробника. 

Погода у Тернополі 4 лютого

У Тернополі протягом усього дня 4 лютого небо буде вкрите хмарами. Серйозних опадів не передбачається.

Кошти на потреби виборців, зниження цін на продукти та фінансування  тероборони: за що голосували депутати на сесії районної ради? (відео)

Встановити ставку 0% ПДВ на продукти харчування— таке звернення до керівництва держави прийняли сьогодні на сесії Тернопільської районної ради.

На Тернопільщині із незаконного обігу вилучають зброю, боєприпаси та вибухівку

Упродовж двох тижнів з незаконного обігу було вилучено дві одиниці вогнепальної зброї, понад три кілограми вибухової речовини, 368 набоїв, дві бойові гранати, один саморобний вибуховий пристрій.

Судитимуть водія, причетного до смерті подружжя та травмування дитини на Тернопільщині

Керування у стані алкогольного сп'яніння, перетин суцільної смуги та виїзд на зустрічну стали причиною ДТП, в якій загинуло подружжя з Тернополя і травмувався п'ятирічний хлопчик. 

Погода у Тернополі 3 лютого

У Тернополі хмарна погода буде триматися до самого вечора 3 лютого. Сніг розпочнеться ще до світанку, але до середини дня повинен припинитися.

Головний медик Тернополя: «Очікують щодоби до 50-60 тисяч нових хворих на COVID-19, але – переважно в легкій формі»

У Тернопільській міській лікарні №3 знову приймають хворих на COVID-19. Це зробили тому, що два опорних заклади вже не могли дати ради із навалою інфікованих, яким була потрібна стаціонарна допомога. 

Біатлоністка з Тернопільщини може замінити свою колегу на Олімпіаді

Одну з лідерок збірної України з біатлону Олену Білосюк (Підгрушну), яка отримала позитивний тест на коронавірус напередодні старту Олімпійських ігор-2022, може замінити інша спортсменка з Тернопільщини - Анастасія Меркушина.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

Про це говорять

Вибір читачів за тиждень

Відео

Важлива тема

Цікаво