Новини

За добу у Тернополі на COVID-19 захворіло 58 дітей, а сезонні віруси підхопили майже 1,5 тисячі малят

У Тернополі за останню добу зафіксували 330 нових випадків COVID-19. Що цікаво, серед дітей виявили 58 хворих на коронавірус, натомість гостру респіраторно-вірусну інфекцію, або ГРВІ підтвердили у 1420-х маленьких пацієнтів.

В Підгаєцькій музичній школі капітально відремонтували частину класів (фото, відео)

Після реформи децентралізації, деяким музичним школам довелось зачинити двері. Підгаєцька громада змогла зберегти заклад, але в класах не проводили капітальний ремонт близько 40 років.

Тернопільські абітурієнти можуть не хвилюватись за помилки у заповненні форми на ЗНО

Ті тернополяни, які реєструються на ЗНО-2022, не повинні відкладати подію у довгий ящик. У разі помилки у заповненні форми, можна до моменту відправлення створювати нові реєстраційні картки безліч разів.

Великий асортимент квітів та вазонів: мережа квітів «FLORIYA» відкрила у Бережанах магазин (фоторепортаж)

У неділю, 6 лютого, у новозбудованому торгово-готельному комплексі «Бережани», що на вулиці Тернопільська,10, відкрили магазин квітів «FLORIYA». Для бережанців представлений широкий вибір живих квітів та вазонів, декору, смаколиків, м‘яких іграшок тощо.

Фото: Анна Кравець

Тернополяни можуть отримати другий квиток в Польщу та Німеччину безкоштовно

Тернополяни, які купують квитки на лоукост, можуть перевірити акційні напрямки. Другий квиток у деякі міста Польщі та Німеччини можна отримати безкоштовно. Так розпочалась акція від Ryanair 1+1 безкоштовно.

Скоро тернополяни не зможуть купувати антибіотики без електронних рецептів

З квітня 2022 року усі зареєстровані в Україні антибіотики відпускатимуть в аптеках лише за наявності у пацієнта електронного рецепта. Це допоможе контролювати нецільове використання препаратів, зокрема на Тернопільщині.

22-річна дівчина з Тернопільщини заспівала на шоу «Голос країни» (фото)

Сьогодні, 6 лютого, на вокальному шоу «Голос країни» виступила 22-річна Діана Бернат з Теребовлі, колишня студентка національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, яка вразила глядачів своїм талантом.

Дощ, сніг та сильний вітер - погода у Тернополі 7 лютого

Ранок та день у Тернополі будуть хмарними, тільки вечір порадує нас ясним небом. Вранці 7 лютого на зміну нічному дрібному снігу прийде сильний дощ. У другій половині дня очікується дощ зі снігом, який ближче до вечора закінчиться

Копач з Тернопільщини Сергій Фалендиш: «Кожна знахідка має свою історію та цінність» (фото)

Сергій Фалендиш – колекціонер знахідок, який гуляє з металошукачем вже понад 9 років. За спиною тернополянина сотні знайдених цінних речей. Він, як ніхто інший, знає, де шукати та як шукати.

Варто знати: скільки у Тернополі зекономили грошей на облаштуванні нових локацій (фото)

Усі 23 проєкти-переможці програми «Громадський бюджет-2021» у Тернополі успішно реалізували. Ба більше, виконавці робіт навіть частину коштів для бюджету зекономити. Заощаджені суми подекуди сягали 80-ти і більше тисяч гривень.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

Про це говорять

Вибір читачів за тиждень

Відео

Важлива тема

Цікаво