Новини

Паломників на Тернопільщині спонукатимуть пройти пішки 30 кілометрів «Стежками Патріарха»

У піших прощах «Стежками Патріарха» пропонуватимуть взяти участь вірянам на Тернопільщині. Маршрут паломників у 2022 році братиме початок у селі Заздрість і фінішуватиме в Зарваниці, що на Теребовлянщині.

Жителям Тернопільщини нагадали: останній день подання документів - 21 лютого

Останнім днем для подання податкової звітності для набуття або підтвердження статусу платника єдиного податку IV-ї групи у 2022 році є понеділок, 21 лютого. Тому жителям Тернопільщини, які хочуть встигнути це зробити, варто поспішати.

Жителі Тернопільщини можуть ознайомитися із вперше опублікованими матеріалами з кримінальної справи Йосифа Сліпого

Центр досліджень визвольного руху виклав у вільному доступі документи з архівно-кримінальної справи уродженця Тернопільщини, митрополита Української греко-католицької церкви Йосифа Сліпого.

Корисна порада господарникам Тернопільщини: збільшити на третину урожай картоплі допомагає солома

Збільшити урожай та якість картоплі без застосування хімічних добрив та гербіцидів можливо, вважає вчений з Національного наукового центру «Інститут механізації та електрифікації сільського господарства» Віктор Присяжний.

Повідомлення «Увага, всім!» у Тернополі транслюватимуть через монітори на зупинках громадського транспорту

Підготуватися до різних можливих сценаріїв подій, навіть до найгіршого, вирішили у Тернополі. Усе – через заяви і погрози з боку Російської Федерації, а також - через скупчення військ агресора на кордонах України.

Корвет «Тернопіль» мав би урочисто святкувати 16-й день народження (фото)

Міністр оборони України Анатолій Гриценко 16 лютого 2006 року в урочистій обстановці вручив прапор Військово-морських Сил України командиру корвета «Тернопіль» капітану 2-го рангу Сергію Ізотову. Він і підняв його над кораблем.

Спортсмен з Тернопільщини назвав причину, через яку може відмовитися від виступу на Олімпіаді-2022

Капітан збірної України з біатлону, тернополянин Дмитро Підручний повідомив, що може не вийти на старт в останній чоловічій гонці на Олімпійських іграх-2022 у Пекіні - масстарті.

Визнання Росією «Л/ДНР» буде подальшим порушенням суверенітету України – Столтенберг

Ймовірне визнання Росією незалежності «Л/ДНР» на тимчасово окупованих територіях України, пропозиції щодо чого сьогодні Держдума РФ направила на «невідкладний розгляд» президенту Путіну, означатиме подальше порушення РФ суверенітету та територіальної цілісності України, грубе порушення Мінських домовленостей та значно ускладнить пошук політичного рішення цього конфлікту.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

Про це говорять

Вибір читачів за тиждень

Відео

Важлива тема

Цікаво