Новини

У Тернополі змагались «Закохані у біг» (фото)

Закохані у біг взяли участь в тематичній події у Тернополі напередодні Дня Валентина. Вони подолали 5 км на набережній ставу. Найшвидші учасники отримали медаль у вигляді серця. 

Деякі тернополяни зможуть витратити «ковідну тисячу» на оплату комуналки

9 лютого Кабінет Міністрів України ухвалив зміни до постанови щодо програми «єПідтримка», завдяки якій вакциновані особи з інвалідністю та люди від 60 років зможуть витратити 1000 грн за програмою на купівлю лікарських засобів, а згодом і на оплату житлово-комунальних послуг.

Жителям Тернопільщини нагадали, що спокій у країні залежить від кожного з нас

Заяву щодо проявів гібридної війни в інформаційному просторі зробили в Службі Безпеки України (СБУ). Жителям Тернопільщини також нагадали, що спокій у країні залежить від кожного з нас, навіть від наших дописів у соціальних мережах.

Презентували авторську пісню поета та режисера Юрія Вітяка з Тернополя (фото, відео)

Офіційна прем’єра кліпу авторської українсько-іспанської пісні Una Noche тернополянина Юрія Вітяка (автора слів та режисера) у виконанні квартету «Акорд» відбулась сьогодні, 13 лютого. 

Асоціація молочників України підтримує ініціативу щодо 0% ПДВ на продукти харчування

Національна асоціація молочників України «Укрмолпром» підтримує ініціативу народного депутата Івана Чайківського щодо нульового ПДВ на продукти харчування та весь виробничий сільськогосподарський ланцюг. 

«Серцекусі» від кременецьких майстринь (фото)

Ось-ось прийде День святого Валентина. Хтось уже вибрав подарунки, інші тільки шукають, а художниця декоративного розпису тканин і кераміки, графік-ілюстраторка Юлія Янчук із  Кременця вже створила серію текстильних валентинок. 

Завдяки сміттєзвалищу у Малашівцях Тернопільська громада непогано заробить

Проект рішення Тернопільської міської ради «Про затвердження договорів про міжбюджетні трансферти на 2022 рік» фактично містить 5 угод із сусідніми громадами. У цих угодах йдеться про суму - понад 2,5 млн грн.

МЗС України просить зберігати спокій

Влада докладає максимум зусиль для того, щоб Україна залишалась стійкою та готовою до різних сценаріїв розвитку подій, але дуже важливо зберігати спокій, консолідуватися всередині країни, уникати дій, що розхитують стабільність та сіють паніку.

Жителям Тернопільщини розповіли, чи потрібен касовий апарат на ринку та у селі

Чи треба встановлювати на телефон програмне РРО тим, хто торгує на ринку? Чи встановили термін для подання декларації про майновий стан і доходи при виїзді за кордон на проживання? Кому треба вести облік товарних запасів?

Назвали власників сільгоспбудівель, які можуть не сплачувати податок на нерухомість

Якщо споруди віднесені до класу 1271 «Будівлі сільськогосподарського призначення, лісництва та рибного господарства», але в них не займаються сільськогосподарським товаровиробництвом, то такі об’єкти оподатковуються податком на нерухомість.

Чому фермерські господарства на Тернопільщині змушені платити двічі за оренду землі?

Дивно, але факт: фермерські господарства в Тернопільській області, як і в інших регіонах України, змушені платити двічі за оренду земельної ділянки — як юридична особа та як фізична особа-підприємець.

«Навчання» Росії в Азовському і Чорному морях: на Тернопільщині, як і в Україні, очікують на реакцію світу

Україна очікує відповіді міжнародних партнерів на намір Росії перекрити акваторії Азовського та Чорного морів, заявляє міністр оборони України Олексій Резніков.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

Про це говорять

Вибір читачів за тиждень

Відео

Важлива тема

Цікаво